Met grote vreugde kondigen we aan dat de gemeente Ukkel waar onze vereniging gevestigd is, waarschuwingsborden ter preventie tegen teken geplaatst heeft !

Bericht ontvangen van De Heer Fabian Chanteux van de groene dienst van de gemeente: In het kader van onze goede samenwerking, wens ik u te informeren dat de waarschuwingsborden zijn geplaatst in onze hoofdparken Wolvendael, Montjoie, Brugmann, Chat Zandbeek !

Heel erg bedankt ! Ik bedank de Heer Boris Dilliès, burgemeester van de gemeente Ukkel, die de eerste in het Brusselse Gewest is om deze preventieborden in zijn stad te plaatsen ! Ik wil ook vooral Mevrouw Maëlle De Brouwer bedanken, de nieuwe scheppen van groene ruimtes, die nog maar pas op post is en ons reeds heeft gecontacteerd om dit project te finaliseren. Ik denk dat voor de plaatsing van deze waarschuwingsborden alle politieke partijen het eens waren ! En dat is geweldig …